Budinca cu branza (dulce si sarata), la cuptor

Ceva rapid, pentru atunci cand branza telemea nu este atat de buna incat s-o consumati goala. Este un fel de desert (de casa) nu foarte dulce.

 

Ingrediente:

o punga de paste/melcisori sau ce forma doriti

250 grame branza telemea

250 grame branza de vaci

4 oua

250 grame zahar tos, 2 pliculete zahar vanilat

unt (se foloseste maxim jumatate de pachet)

250 grame pesmet

putin rom

 

Am pus pastele la fiert, le-am clatit si le-am scurs. Apoi am amestecat bine branza telemea rasa cu branza de vaci, ouale, zaharul. Pentru omogenizare, am preferat mixerul.

      

In oala am pus cateva cubulete de unt si pezmet, apoi un strat de macaroane, apoi branza, si din nou paste, putin unt si pezmet. Le-am dat la cuptor pentru 20 de minute la 180 de grade C si le-am lasat la racit. Dupa ce le bagati in frigider sa cam intaresc, dar odata incalzite (40 de secunde la cuptorul cu microunde) isi recapata consistenta usor moale.

  

Dupa cuptor, aratau cam asa:

Advertisements

0 Responses to “Budinca cu branza (dulce si sarata), la cuptor”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: